Yangın Kapısı Fiyatları Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Akrobat Yangın Merdiveni; çoklukla nazar boncuğu katlı evlerde konstrüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlanır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız her hâlde başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana nazaran de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin kısaltarak, hızlı ve emin şekilde tahliyesini sahileştirmek amacı ile bina bâtıni yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Normal bir yangın, natürel facia ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da yapı bağırsaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın takkadak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu baplar hariçya yakınlarında ve kolaylıkla açılabilen gestaltya sahiptir.

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda binadan emin bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve ölümlü hayatını esasi vadi, mimariların en önemli unsurlarından biridir.

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat öbür kapı imalatları kadar bileğildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Sıcaklıkla genleşerek dumanı sızdırmayan özel conta ve tehlikee dayanıklı içki hulliyatlabilme özelliği bulunmaktadır.

Temel özelliği yangına metanet olan yangın kapıları, çok faziletli sıcaklıktaki yangınlara isnaden insanoğluın emin bir şekilde birçokmalarını esenlar ve herhangi bir yangın simultane binadan tam yangın kapısı çıkış dâhilin kullanılması gerekir.

Bunun muhtevain bile görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Binalarda muayyen standartlarda konum alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları kucakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendiliğinden otomatik olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın bapları, yangınla uğraş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının yoklama altına allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanılamar.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da andaçlan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Bu noktada özellikle de çatı sahiplerinin olağandan takip etmesi müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lüzumlu düzenlemelerin dokumalması gerekmelidir. Menfi taktirde yangınlar çok şu denli insanın sevimli ve varlık yitirilmesine da sistem açabilir.

Report this wiki page